Vytvořte si kouzelné vánoční fotky venku i v interiéru

Autor: Tomáš
9.3.2018

Vánoční a zimní čas je pro focení ideální. Přejete si vytvořit individuální nebo skupinové fotky právě nyní? Podívejte se na naše tipy, se kterými bude mít vaše fotka jedinečnou atmosféru.

Nejkrásnější období

Vánoční období je pro mnohé tím nejkrásnějším, co nám rok přináší. Pokud se dokážeme držet v příjemné hladině a nenecháme na sebe působit stresy z okolí, Vánoce na nás dýchnou svou pravou podstatou. Tuto atmosféru je pak působivé zachytit na fotografie, které budou připomínat tyto krásné chvíle.

Interiérové focení s prskavkami

Chystáte se na focení v interiéru? Prskavky jsou to nejlepší, co si s sebou můžete vzít. Stačí vám příjemné vánoční oblečení laděné například do červena, pár prskavek, a jste připraveni. Vánoční focení může začít. Takto se hodí nachystat se nejen na rodinné, ale také například těhotenské nebo firemní focení. Prskavky dodají dramatičnost a jedinečnou kompozici vašim fotografiím.

Není sníh? Nevadí

Pokud se chystáte na venkovní focení, připravte si s sebou několik propriet. Pokud je venku plno sněhu, klidně se vyfoťte v hřejivých zimních svetrech právě na historických saních. Pokud sníh letos chybí, vymyslete originální způsob, jak zachytit zimní období. Lidé si v poslední době oblíbili zábavní pyrotechniku v podobě dýmovnic. S nimi dokážete zimní krajinu skutečně ozvláštnit a dodat originální atmosféru vašim fotkám.

Sladit celou rodinu

Rodinné fotky vždy vypadají lépe, pokud se dohodnete na podobných oděvech. Stačí modré džíny a bílá trika, nebo pro vánoční období pletené svetry. Dětem dejte do ruky hračku, aby měly něco příjemného u sebe. Rodinné fotografie v podobném oblečení si skutečně zamilujete a budete si je přát tvořit každý rok. Děti tak budou mít nádhernou vzpomínku na období svého růstu.

Vánoční focení si letos rozhodně nenechejte ujít. Není přitom třeba povolávat profesionály, kteří již zřejmě mají všechny termíny obsazené. Fotky vám může zhotovit i přítel, který umí skvěle fotit.