Uspořádejte firemní večírek. Jak na to?

Autor: Tomáš
2.4.2022

Konečně je pryč doba, která nás všechny sužovala. Najednou máme opět křídla a můžeme se radovat z toho, že se opět můžeme scházet. Rozhodně by to chtělo epický firemní večírek. Jak na jeho organizaci?

Nachystejte překvapení

Jako první budete určitě řešit vhodné prostory a občerstvení. To ale rozhodně nebude jediná potrava večírku. Nachystejte si něco, co vás skutečně potěší. Jelikož se jedná o firemní akci, můžete si pro večerní zábavu pořídit prskavky a pomocí pomalé uzávěrky na vašem foťáku se postarat o krásné nápisy. Samozřejmě s firemní tématikou. Jak jinak, že ano. Nebo si dopřejte vlastní nádherný ohňostroj. Parádní podívaná. Ohňostroje navíc dokáží pomoci člověku vzpomenout si na to krásné, co zažil.

Hudba nesmí chybět

Na firemním večírku by mělo být především veselo. Neformální atmosféra a radost z toho, že již konečně nemusíme řešit testy, roušky, a podobné příkazy a zákazy. Nyní se můžeme vidět face to face, a dokonce si spolu zařádit na parketu. Vyčleňte jednu osobu, která by si ráda střihla pozici DJ. A pomocí klasických papírků dovolte všem, aby si nechali pustit písničku na přání. Ale nic sentimentálního, o tom dnešní večer přeci není! Bude to pařba!

Kdo se postará o pořádný kus jídla?

Budete mít večírek přímo v restauraci, kde se postarají o vše? Nebo si pronajmete skromnější prostory a vydáte se za něčím dobrým do víru města? Nebo si nechejte cateringovou firmou dovézt vše, co budete pro svůj večírek potřebovat. Pamatujte na různé chuti a preference. Někdo maso rád, jiný je zase salátožrout. Vyjděte vstříc všem. Konečně se to blíží a budete moci zažít odvaz s lidmi z práce. Po té dlouhé době izolace už bylo skutečně na čase. Jo, jen maličkost. Nezapomeňte si určit, kdo bude druhý den ráno vstávat a uklízet pronajatou místnost. Že by šéf nebo vedení firmy? Kdo se do toho pustí?