Top 5 nejlepších „petard“

Autor: Michal
19.10.2023

Hledáš ty nejlepší produkty v katerogii petardy a nevíš, které vybrat? V tomto článku ti představíme 5 nejprodávanějších a nejlepších petard a vysvětlíme ti, proč právě tyto petardy patří mezi ty nejlepší, které na našem e-shopu nabízíme.

Petardy BLACK DEATH 4ks

Petardy Black death jsou to nejsilnější, co na našem e-shopu najdeš. Sílou připomínají staré poctivé DUMBUMky s 5g NEC. Pokud hledáš pořádnou ránu, určitě sáhni po těchto petardách. Před použitím je lepší petardu vždy protřepat, aby došlo k důkladnému promísení složí. Menší nevýhodou těchto petard je pořizovací cena, jedna rána tě vyjde na cca 90,-. V současné době však na českém ani slovenském internetu nic silnějšího nenajdeš.

WIDOWMAKER

Petardy JC05 neboli widowmaker jsou produktem Polské firmy Jorge. Widowmaker je s námi již více než 10 let a díky své síle, velikosti a počtu kusů nabral na široké popularitě. Není snad nikdo, kdo by o těchto malých ale silných petardách neslyšel. Pokud mezi ně náhodou patříš, rozhodně je to must have a stojí za vyzkoušení, v balení totiž najdeš rovnou 30 kusů těchto petard.

DUMBUM NANO 40ks

Značka DUMBUM byla vždy populární. Jejich nejznámější produkt, kterými byly petardy s 5g pyroslože, se stal extrémně populární a dal za vznik ostatním neméně oblíbeným produktům.
Petardy DUMBUM NANO jsou sice přesný opak. Nejedná se sice o nejsilnější petardy, ale rozhodně jsou ty nejlevnější (za cca 15,- dostaneš 40ks těchto petard) a na našem eshopu neprodávanější – vyskytují téměř v každé objednávce. Přirovnat je můžeme např. k petardě Piko PIRÁT (od roku 2022 se nevyrábí). Narozdíl od Piko Piráta jsou petardy DUMBUM NANO se zápalnicí.

BOUCHACÍ KOBEREČEK 70 ran

Do top 5ti produktů musíme zařadit i kobereček, který patří mezi velice oblíbené produkty. Vybírat můžeš ze 70, 200, 500 nebo 1000 ran. Který zvolíš je jen na tobě, chybět by však neměl v žádné objednávce. My jsme vybrali 5×70 ran, jelikož si s ním užiješ nejvíce zábavy.

PIRÁT s knotem 100ks

Pirát v našem seznamu nesmí chybět. Jedná se o klasiku, na které vyrůstal nejeden fanoušek pyrotechniky. Tento populární produkt má dlouhou historii, jeho název zakořenil již v dobách, kdy se pyrotechnika začala do Česka dovážet. Pokud jsi ještě žádné petardy nikdy nevyzkoušel, petardy PIRÁT jsou určitě tou nejlepší cestou, jak proniknout do světa pyrotechniky. Balení 100 kusů ti poskytne zábavu na hodně dlouho dobu.

TIP: FP3 NEW 20ks

Tyto méně známé petardy vynikají svou silou. I když jsou na našem seznam úplně dole, s čistým svědomím bychom je mohli zařadit na první místo. FP3 obsahují 20 kusů silných petard a před explozí vydávají zelené světlo. Pokud tě zajímá recenze, koukni na toto VIDEO.