Top 5 nejlepší „zahradní ohňostroj“

Autor: Michal
10.4.2022

Představujeme vám pět nejlepších zahradních ohňostrojů, proč nesou označení „zahradní“?

Pyrotechnika a ohňostroje se stávají stále více běžnou součástí oslav všeho druhu a pořizují je lidé, kteří chtějí udělat radost svému okolí, nebo sobě. Patříte mezi ně i vy? Pak pozorně čtěte následující článek. Rovnou totiž začneme označením „zahradní ohňostro“. Pyrotechnika se rozděluje do mnoha kategorií, existují tak známé kategorie jako petardy, rakety, římské svíce, dýmovnice kompaktní ohňostroje a další. Pyrotechniku však také rozdělujeme podle místa, kde se používá a setkat se tak můžete s pyrotechnickými efekty vnitřními (interiérovými), nebo vnějšími (exteriérovými). Mezi nejznámější pyrotechniku, která lze použít i uvnitř budov, nese označení „intérierová“ patří dortové fontány nebo prskavky, které využívají efektu studeného ohně.

Zahradní ohňostroj 222 ran 
Fireworks show 222 ran

Logický název pro oslovení širšího množství lidí 

Ohňostroje se často označují jako „baterie“, nebo „kompakty“, aby se však dostaly lépe do podvědomí co nejširšímu publiku, zavedlo se označení „zahradní ohňostroje“, které napovídá, že se jedná exteriérové efekty. Toto označení se stalo tak populární, že v roce 2015 vznikly ohňostroje s názvem  „Zahradní ohňostroj“ a ihned se staly velice populární. V současné době se však od tohoto velmi všeobecného názvu upouští a vznikají pyrotechnické řady, které mají své specifikace. Nejrozšířenější řadou jsou bezpochyby ohňostroje FIREWORKS SHOW, které nahradily právě ZAHRADNÍ OHŇOSTROJE a v naší nabídce naleznete nejširší zastoupení. To nejlepší na zahradních ohňostrojích je jejich snadná obsluha, na jedno zapálení totiž můžete sledovat x minutový ohňostroj s těmi nejkrásnějšími efekty, pomyslnou třešničkou na dortu mohou být zahradní ohňostroje různě velkých ráží, to dělá celou podívanou ještě více velkolepou. Ceny těchto ohňostrojů přitom nemusí mnohdy přesáhnout ani hranici 5000,- což je pětina částky profesionálního ohňostroje.

Nezapomeňte však, že menším mínusem může být samotná manipulace s ohňostrojem, zahradní ohňostroje mohou vážit kolem 30kg je lepší proto mít po ruce někoho, kdo vám pomůže odnést ohňostroj na místo odpalu. A které jsou podle nás ty nejlepší ohňostroje této kategorie?

Top 5 nejlepších „zahradních ohňostrojů“

1. Sestavený ohňostroj SIGNATURE RANGE BEST MIX 239 ran 20/30mm

2. Sestavený ohňostroj FIREWORKS SHOW 222 ran 30/50mm

3. Sestavený ZAHRADNÍ OHŇOSTROJ 175 ran 30/50mm 

4. Sestavený ohňostroj FIREWORKS SHOW 300 ran 25mm

5. Sestavený ohňostroj XXXL BATERY 150 ran 30mm

Detaily efektů a barevnosti zahradních ohňostrojů naleznete u každého produktu v přiloženém videu.

Ať už tedy budete hledat ohňostroj, petardy nebo rakety, v následujících článcích s názvem ,,Top 5“ vám vždy doporučíme to nejlepší produkty v dané kategorii.