Svatební fotografie s pozadím prskavek?

Autor: Michal
10.2.2019

Svatba je velký den, na který chcete pěkně dlouho vzpomínat. Proto se snažíte o to, aby váš den byl naprosto nezapomenutelný. I když se vám pravděpodobně vryje každý moment do paměti, chcete si vzpomínky zachovat ještě jinak, a to na papíře. Proto si na pomoc přivoláváte schopného fotografa a prosíte ho o originální svatební fotografie, které moc dobře zachytí tu skvělou atmosféru vašeho svatebního dne. A fotograf nenamítá, jen navrhuje použití prskavek.

Zábavní pyrotechnika obecně se začíná stávat nedílnou součástí svatebních dnů a oslav. Snoubenci chtějí mít svůj den originální a svatební ohňostroj či právě prskavky přinesou svatbě nevšední atmosféru. Pokud mají hrát prskavky prim ve vašich svatebních fotografiích, mějte na paměti několik tipů.

Hlavně, ať jsou prskavky dlouhé

Žádný svatební host nesmí počítat s tím, že se fotografie povedou napoprvé. Stejně tak s tím nesmí počítat ani sami novomanželé. Při shánění prskavek je tak dobré najít takové, které budou delší než klasické vánoční alternativy. Pokud budou prskavky dlouhé, pod bránou vytvořenou z této zábavní pyrotechniky mohou novomanželé proběhnout i dvakrát, ne-li třikrát, aniž by prskavka zhasla.

Prskavku zapalujte od jiných prskavek

Abyste všichni zapálili prskavku společně, zapalujte jednu o druhou. To je pravděpodobně ten nejsnazší způsob, jak zapálit desítky prskavek ve zhruba stejnou dobu. Pakliže byste se snažili zapálit každou jednotlivou prskavku s pomocí plynového zapalovače, už po zapálení pár z nich by vás začal brnět prst.

Pozor na oblečení

Každý host (i samotní novomanželé) si musí dávat pozor. Prskavky jsou skutečně jenom zábavní pyrotechnikou, která může ublížit či leccos zapálit. A ani šaty nejsou bohužel výjimkou. Proto si dejte pozor a kontrolujte, ať jsou prskavky dostatečně vzdálené od těla a oblečení.