Romantika a zároveň překvapení?

Autor: Tomáš
4.4.2022

Přejete si překvapit svou drahou polovičku a bez toho, aniž by čekal nebo čekala, se pustit do romantického gesta? Máme pro vás tipy, které si užijete oba dva.

Uspořádejte tajný ohňostroj

Co byste řekli tomu, kdyby se celá obloha rozzářila jen pro vás dva? Ohňostroje jsou skvělý způsob, jak si připravit romantickou chvíli. Sklenku něčeho dobrého do ruky, romantickou hudbu k tomu, a zábavní pyrotechnika se může dát do práce. Na obloze budou svítit tisíce světel jen pro vás. Krásné romantické gesto.

Překvapte tajným výletem

Řekněte své drahé polovičce po příchodu z práce jen to, ať si zabalí kufřík, ve kterém bude oblečení na dva dny. Pokud pojedete do termálních lázní, poraďte, ať si přibalí plavky a ručník, v případě pobytu na horách zase jasně určete, že bude potřeba sportovní teplejší oblečení. Víc ale neprozrazujte. A vyjeďte. Mezitím jste přes týden zařídili hlídání pro děti i zvířata. A můžete si užít několik společných dnů, kdy budete jen sami dva.

Naplánujte večerní program

Obdobný nápad, ale jen na jeden večer. Řekněte své polovičce, ať se vystrojí do krásného slavnostního oblečení. Přes týden jste již totiž koupili lístky na divadelní představení, nebo na koncert klasické hudby. Poté si dáte společnou večeři. Budete si přát přespat v hotelu, nebo se budete vracet domů? Vaše polovička si bude připadat jako v romantickém filmu.

Dnes se o vše starám já

Vyhlaste den, kdy budete dělat běžné povinnosti jen vy. Někdy je právě toto tím největším gestem, které si můžete připravit. Zajistěte dopravu pro děti, vyřiďte s nimi domácí úkoly, ukliďte celou domácnost. Vaše polovička tak bude mít čas jen sama pro sebe. Můžete přidat lístek na saunu nebo bazén.

Už víte, jaké romantické gesto si připravíte? Snažte se budovat dobré partnerské vztahy v jakékoliv fázi vaší společné cesty.