Pyrotechnika na oslavu narozenin

Autor: Michal
5.4.2024

Narozeniny jsou každoroční téma všech z nás. Někdo je slaví ve velkém stylu, někdo má rád skromnější oslavu a někdo je neslaví vůbec a chce raději zapomenout, že je zase o rok starší.

Ať už slavíme 18 let, nebo 70 let, měli bychom to oslavit se svou rodinou a blízkými a zpříjemnit si tento den. Jedná se totiž o jedinečnou příležitost, kdy se všichni sejdou, a zavzpomínají na staré dobré časy. Tak proč se ochudit o tyto skvělé okamžiky?

V našem článku se dozvíš několik tipů pro skvělou narozeninovou párty a doporučíme ti, jakou pyrotechniku koupit jako originální dárek.

Téma a program oslavy narozenin

Chceš, aby tvá narozeninová oslava dopadla úspěšně, a všichni blízcí na ni vzpomínali ještě spoustu let? Je dobré vymyslet si nějaké téma na oslavu narozenin a všem zúčastněným toto téma sdělit před samotnou oslavou. Tématem může být například Oldies narozeninová party, kdy se zúčastnění oblečou ve stylu 80. nebo 90. let. Pokud se jedná o dětskou party, tak se mohou děti převléct do karnevalových kostýmů apod. Zkrátka, fantazii se meze nekladou.

Je také dobré jasně si stanovit program na oslavu narozenin a podle něj se také řídit abys na nic nezapomněl a tvá oslava nedopadla tragicky například proto, že si zapomněl na narozeninový dort a vzpomněl sis na něj, až když všichni hosté odešli.

Přemýšlíš nad dárkem? Máme pro tebe řešení.

Nejsi organizátorem oslavy, ale jsi pozvaným hostem a narozeniny tvého blízkého se nenávratně blíží? Lámeš si hlavu s nákupem vhodného dárku, který by ho potěšil? Máme pro tebe skvělý TIP!

Co takhle spojit příjemné s užitečným a koupit oslavenci narozeninový ohňostroj, který potěší oslavence, i všechny zúčastněné?

Ohňostroj Vše nejlepší k narozeninám 49 ran 25 mm nabízí zaručenou pestrobarevnou show, na kterou nikdo nezapomene. K tomuto ohňostroji nabízíme také změnu čísla věku na ohňostroji, takže sám můžeš zvolit číslo, které bude na ohňostroji oslavence. Zaručeně mu vykouzlíš úsměv na tváři při předávání dárku.

Ohňostroj k narozeninám můžeš zvolit i větší a honosnější. Takovou variantou může být např. oblíbený ohňostroj Vše nejlepší k narozeninám 100 ran 30mm.

Narozeninovou párty můžeš také zpestřit dýmovnicemi na oslavu k narozeninám. Skvělou volbou můžou být například neonové dýmovnice, které máme v nabídce na našem e-shopu a můžeš vybírat z nepřeberného množství různých barev od klasické červené, modré barvy po netradiční fialovou dýmovnici. Nebo bys mohl zvolit dýmovnice čmoudík, či čmoudík new colour, které jsou baleny po čtyřech barvách a obzvláštní každou narozeninovou oslavu.

Pokud budeš mít na oslavě také ratolesti, tak vtipnou zábavou oslavy narozenin může být tzv. „kadící pes“ neboli pooping dog, který bezesporu dostane do kolen i starší osazenstvo.

Pokud se jedná o dětskou narozeninovou party, doporučujeme zvolit naši NOVINKU – konfetový ohňostroj Super kids pro děti, který vystřelí do nebes barevné stuhy, se kterými si děti i následně užijí spoustu zábavy!

Ptáš se, jak překvapit všechny pozvané? Vhodnou volbou jsou rozhodně neonové prskavky, se kterými se jistě zúčastnění nesetkali a budou mile překvapeni touto netradiční změnou. Případně vystřelovací párty konfety anebo vtipnější varianta – firemní konfety, které vystřelí do okolí malé papírové penízky, se kterými se vyblbnou jak malí, tak dospěli.

Přejeme mnoho zábavy a nezapomenutelnou narozeninovou oslavu!