Prodej „levné“ pyrotechniky v hypermarketech

Autor: Michal
10.4.2019

Ohňostroje nejsou běžnou položkou v nákupním seznamu a přesto jsou stále více vyhledávanějším druhem zábavy. Neustále zvětšující se množství novinek zábavné pyrotechniky, především ohňostrojů může v laikovi snadno vyvolat zmatek. Poradíme vám, jak se velice snadno zorientovat při výběru zábavné pyrotechniky, především ohňostrojů. Většina lidí se automaticky řídí pravidlem „čím vyšší cena ohňostroje je, tím „lepší/zajímavější“ ohňostroj bude. Platí ale toto pravidlo u výběru zábavné pyrotechniky? Je dobré řídit se cenou při výběru ohňostroje?

Výběr pyrotechniky podle ceny

To, že hledáte ohňostroj a rozhodujete se hlavně podle ceny, z vás nedělá žádného šetřílka, ba naopak, lepší vodítko pro nákup kvalitní pyrotechniky byste hledali těžko, levná pyrotechnika totiž automaticky neznamená nekvalitní. Toto pravidlo platí zejména u prodejců, kteří se zaměřují na prodej pyrotechniky celoročně, nikoli pouze v období konce roku. Zde pravidlo vyšší ceny neplatí a může se stát, že zaplatíte až dvojnásobek běžné ceny. To je však daň za pozdní nákup „levné“ pyrotechniky.

Kompaktní ohňostroj GRAFFITI 88 ran 25mm

Příklad: Cena ohňostroje GRAFFITI v obchodním řetězci se blíží 1749,-, běžná cena na internetu je 1149,-. Pokud byste zaplatili tento ohňostroj i s poštovným, ušetříte cca 400,- a zboží vám dorazí přímo domů, stačí pouze vyjít před vchod a balíček si od kurýra převzít.

Specializovaná prodejna nebo eshop vám ušetří i tisíce korun

Pokud tedy máte možnost, navštivte raději specializovanou prodejnu, která se zabývá celoročním prodejem zábavné pyrotechniky. Pokud je vaše oblíbená kamenná prodejna zavřená, zkuste navštívit některý z prověřených internetových obchodů a nakupujte z pohodlí domova, takovýto nákup vám ušetří nejenom peníze, ale také čas. A jelikož jsou ceny velmi snadno porovnatelné s jinými obchody víte, že jste neprohloupili.

Na našem eshopu www.pyrosr.cz naleznete širokou nabídku zábavní pyrotechniky, objednání je velmi intuitivní, u každého produktů je navíc přiloženo video, na kterém jsou zobrazeny efekty daného výrobku, nemůže se vám už stát, že koupíte zajíce v pytli. Objednávku lze navíc mimo sezónu vyzvednout osobně po telefonické dohodě na naší prodejně v Třinci.