Proč je ohňostroj na oslavě tak nezapomenutelný?

Autor: Tomáš
10.9.2019

Chcete, aby si oslavenec konkrétní narozeninovou oslavu pamatoval více, než jakoukoliv jinou? Nebo pozvaní hosté? Bude to právě tato oslava, kterou si budou lidé pamatovat – ta s tím ohňostrojem. Jedná se o prožitek, který si lidé zapamatují mnohem více, než kdyby se na oslavě hrál bowling, šipky, poslouchala živá hudba, venku byl skákací hrad nebo bylo zajištěno představení taneční skupiny. Proto lidé hledají stále více „narozeninový ohňostroj„, aby svou oslavu učinili více nezapomenutelnou.  Moderní doba s sebou přináší moderní trendy, a to i do světa narozeninových oslav nebo do světa svateb. Narozeninové oslavy stejně jako svatby už dávno nejsou jenom o rodinné sešlosti a o dobře známých zvycích a tradicích. Dnes jsou plné nejrůznějších zpestření, kterými se v tomto případě myslí také zábavní pyrotechnika. Ta totiž oživuje každou narozeninovou oslavu, svatbu nebo oslavu svatebního výročí. Vdechuje především výjimečnou atmosféru, která se vryje do paměti na opravdu dlouhou dobu.

Ohňostroje, petardy, dýmovnice i prskavky

Zábavní pyrotechnika však není jenom o petardách, které máme ve zvyku pouštět na nebesa minutu po odbytí nového roku. Zábavní pyrotechnika je vlastně obrovská skupina věcí, které nám mohou narozeniny nebo svatbu krásně oživit a zpestřit.

Pokud hovoříme o zábavní pyrotechnice, hovoříme také o ohňostrojích, dýmovnicích nebo také o obyčejných prskavkách, které jsme měli až donedávna zafixované jako součást vánočních svátků.

Fotografie, které zaujmou

Díky zábavní pyrotechnice je zpestřena nejen atmosféra na svatbě nebo narozeninové oslavě, ale jsou především zpestřeny také fotografie, které na svatbě nebo narozeninové oslavě vzniknou. Sice se na ty nejoriginálnější fotografie musí počkat do setmění, ale většinou jsou narozeniny či svatby stejně do noci naplánované.

Zatímco během narozenin jsou oblíbenější dýmovnice do ruky, během svateb se preferují prskavky, díky kterým vznikají nejen romantické fotografie, ale také opravdu povedená svatební videa.

Zábavní pyrotechnika nejen na konci a na začátku roku

Jak již bylo nastíněno, zábavní pyrotechnika se v posledních letech zcela zbavila svých původních kořenů. Už není součástí jen začátku a konce roku. Už není součástí jen silvestrovských nebo novoročních oslav. Zpříjemnit či zkrášlit noc lze se zábavní pyrotechnikou i během jiných částí roku.