Připravte se na Silvestra 2021/2022. Už máte ohňostroj?

Autor: Tomáš
9.3.2018

Nyní je nejvyšší čas připravit se na Silvestra a pořídit si kvalitní ohňostroj. Budete tak mít jistotu, že se na koupi nebudete chystat na poslední chvíli, kdy prodávají pyrotechniku i ti, kteří nemají potřebné certifikace o bezpečnosti. 

Pořádná radost

Asi se shodneme na tom, že příchod nového roku je pro všechny z nás možnost, jak hodit všechny nepovedené dny nadobro za hlavu. Když vás ke krátkému rozjímání navíc ponoukne kvalitní kompaktní ohňostroj, jedná se o ideální spojení. Vy si tak nemusíte lámat hlavu s bezpečností a jen si vychutnáváte jedinečnost okamžiku. Radost z příchodu nového roku je tak spojena s pocitem bezpečí a s radostí, kterou můžete prožít třeba v okruhu svých známých.

Na rovné a suché místo

Když si pořídíte ohňostroj nyní, rovnou si k němu přiložte vše potřebné. Jelikož se může stát, že bude sněhová pokrývka, nebo bude zemina mokrá, rovnou si k ohňostroji uložte bezpečný pevný podklad. Až nastane ta pravá chvíle, nebudete nic hledat a zajišťovat – vše již máte připravené. Až budete pyrotechniku odpalovat, ujistěte se, že krabici pokládáte na rovné místo, které není umístěno v blízkosti aut nebo objektů.

Děti k ohňostroji nepatří

Budou s vámi slavit příchod nového roku také děti? Dopředu se domluvte s rodiči, aby v době odpalu své děti drželi a měli na paměti, že zábavní pyrotechnika patří do rukou pouze dospělým osobám, které mají navíc zkušenosti s odpalováním podobných ohňostrojů. Dětem je přístup k odpališti z důvodu jejich bezpečnosti přísně zakázán. O tomto by měli vědět všichni účastníci vaší novoroční oslavy.

Vychutnejte si rozsvícené nebe

A nyní už je na čase si dokonale vychutnat ten okamžik. Vše, co se během roku stalo, nyní dostává pel zapomnění. Je to minulost. Nyní máte na obloze tisíce světýlek, které vás vítají v roce novém. V tom, který je plný příležitostí a radosti. Je ten nejlepší čas si pořídit kvalitní a bezpečný ohňostroj.