Oslavy a jejich přípravy

Autor: Tomáš
8.3.2018

Jedná se o narozeninovou oslavu nebo tu největší, tedy svatební den? Přejete si dokonalé pozadí pro vaši fotografii, nebo zábavu pro všechny zúčastněné? Poradíme, co je nyní v kurzu.

Svatební ohňostroje startují veselí

Přejete si zážitek pro děti i dospělé, na který budete s láskou vzpomínat? Svatební ohňostroje odnepaměti ukončují formální část programu a startují večerní veselí. Ohňostroje nabízejí překrásnou podívanou pro všechny svatebčany. Každý tak má možnost se na chvíli zastavit a užít si příjemnou chvilku. Svatební ohňostroje nebo další zábavní pyrotechnika je také ideálním pozadím pro novomanželské fotografie. Budete se držet za ruce, nebo si za svitu světelné podívané připijete na zdraví a společnou cestu životem?

Napište to prskavkami

Bude na vaší svatbě svatební fotograf? V tom případě si nesmíte nechat ujít zábavu nejen pro novomanžele, ale také pro všechny svatebčany. Je libo krátký vzkaz novomanželům? Nějaké slovo, které je typické pro dnešní slavnostní den? Prskavky vám dovolí udělat kompozici, se kterou se postaráte o zábavu. Můžete společně nakreslit srdce, nebo ve skupinkách lidí napsat jednoslovné vzkazy. Nezapomenutelné fotky vám budou připomínat tento jedinečný den.

Dýmovnice

Je libo originální fotku, kterou jen tak někdo nemá? Dýmovnice jsou skvělý způsob, jak si vytvořit jedinečné kompozice a umělecké ztvárnění pro fotky novomanželů i skupinek svatebčanů. Stačí vám jen vzít dýmovnice do venkovního prostředí, nebo se postarat o dostatečně velké prostory pro focení v interiéru. Dramatické pozadí pro fotky skupinek zajištěno. Vybírat navíc můžete z mnoha barevných odstínů. Každý dýmovnice doutná více než minutu, budete mít dostatek času pro celou řadu nápadů. Už víte, které místo si pro focení vyberete?

Zábavní pyrotechnika odjakživa patří ke svatebnímu veselí a poslední dobou se objevuje stále častěji i u narozeninových oslav, nejčastěji u kulatých nebo půlkulatých narozenin.