Ohňostroj jako výjimečný prvek narozeninové oslavy

Autor: Tomáš
10.2.2021

Narozeninové oslavy by měly být doslova nezapomenutelné. Jenže jak toho dosáhnout? Můžete sice pozvat kouzelníka nebo si najmout skvělou kapelu, ale pokud chcete mít doslova dech beroucí oslavu narozenin, je načase vsadit na zábavní pyrotechniku. Ta se v posledních letech stává velice výjimečným prvkem narozeninových oslav.

Ohňostroje už dávno nejsou symbolem jen oslav Nového roku

Řada lidí se stále domnívá, že ohňostroje jsou pořád nedílnou součástí jenom oslav Nového roku, případně silvestrovských oslav. Jenže pravdou je, že ohňostroje (a nejen ony, ale taktéž petardy, prskavky nebo dýmovnice) zpestřují nejednu narozeninovou oslavu. A to nemluvíme jenom o kulatinách, které se slaví ve velkém. Lidé chtějí mít každou oslavu svých narozenin naprosto velkolepou a unikátní. A ohňostroje umí oslavu proměnit v nezapomenutelnou.

Skvělé zátiší narozeninových fotografií

Je sice pravdou, že ohňostroje mohou být součástí narozeninových oslav jenom v případě, že je vysoká pravděpodobnost, že se oslavy protáhnou do pozdní noci. Během léta se stmívá až po deváté hodině večerní, na podzim tma přichází dříve. Temná noc je však potřebná pro vypuštění rachejtlí do povětří, jen tak jejich krása vynikne.

Pakliže se narozeninové oslavy opravdu dotknou hluboké noci a ohňostroj vypukne, pak tento typ narozeninových ohňostrojů vykouzlí vážně nádherné zátiší narozeninovým fotografiím.

Ohňostroje součástí svateb i výročí

Jak již bylo nastíněno, ohňostroje už dávno nejsou součástí jenom silvestra nebo oslav Nového roku. Ohňostroje mohou oživit narozeninovou oslavu, ale také svatbu. Na svatbu se často vytváří speciální svatební ohňostroje, které splňují přání novomanželů. Jindy jsou ohňostroje součástí oslav svatebních výročí či se jiné druhy zábavní pyrotechniky stávají součástí takzvaných baby showerů, při nichž se odhaluje pohlaví miminka.