Nejlepší zábavní pyrotechnika na svatbu. Prožijte svůj den D trochu jinak

Autor: Tomáš
1.1.2019

Přemýšlíte nad tím, jak zpestřit svatbu, ke které se schyluje? Nechcete se rozhodne zaškatulkovat, naopak toužíte po tom, aby se na svatbu ještě dlouhé roky vzpomínalo? Pokud tomu tak skutečně je, je zapotřebí investovat do zábavní pyrotechniky. Ale do jaké? Nabídka na trhu je poměrně pestrá. Přinášíme několik konkrétnějších tipů.

Ohňostroje vypuknou hned, jak se setmí

Svatby – to nejsou události, které by trvaly jen krátce. Jedná se o záležitost trvající dlouho do rána. Právě proto zakomponujte do programu kompaktní svatební ohňostroj, který dodá vašemu velkému a nezapomenutelnému dni D pomyslnou korunku.

Buďto si lze koupit jeden takový kompaktní ohňostroj, který poté snadno odpálíte, nebo si můžete najmout profesionálního odpalovače ohňostrojů. V každém případě to bude několikavteřinová nebo několikaminutová podívaná, která se bude vyjímat nejen skvěle ve vašich vzpomínkách, ale také na svatebních fotografiích.

Prskavky pro romantické fotografie

Pokud si od své svatby přejete předně to, aby vyšly svatební fotografie, sáhněte po svatebních prskavkách. Sice je pravdou, že ne všichni fotografové s nimi umí pracovat, ale stále více takových jedinců se najde. Tento druh zábavné pyrotechniky totiž dodává fotografiím jistou romantičnost. Opět však platí, že je třeba je použít až když se smráká.

Jestliže jste se pro prskavky rozhodli, při výběru sáhněte po té delší alternativě. Důvodem toho je především to, že stihnete “cvaknout” více fotek, než prskavka dokoná svou službu. S krátkými prskavkami byste toho příliš mnoho nevyfotili.

Prskající fontány místo velkého ohňostroje

Pokud bychom se ještě měli vrátit k prvnímu bodu, jistou menší (a také levnější) alternativou ohňostroje jsou prskající fontány. Mohou být různě barevné, hezky třpytivé a opět mohou svatební večer zpestřit.

Další články ohledně svatby: