Nejlepší petardy na Silvestra

Autor: Michal
28.2.2019

Hledáte nejlepší petardy na Silvestr?

Přinášíme vám top 5 nejlepších petard v poměru cena výkon, které by neměly nikomu chybět při odpalování zábavné pyrotechniky na Silvestr. Jelikož se jedná o velice individuální pohled na to, které petardy jsou nejlepší nikoli nesilnější, budeme vycházet s recenzí, oblíbenosti a také z prodejů petard na našem eshopu. 

1. DUMBUM 20ks-první místo obsazují nejznámější petardy, které vynikají hlavně svou sílou a oblíbeností, jste-li fanouškem opravu silných explozí, tyto petardy rozhodně nesmí ve vaší zásobě na Silvestr chybět.

2. EXPLODER 4-populární petardy, které se díky nedostupnosti petard DUMBUM staly velmi žádané, hledáte-li proto alternativu k petardám DUMBUM, rozhodně jsou petardy EXPLODER tou nejlepší volbou, někteří dokonce tvrdí, že jsou ještě lepší než petardy DUMBUM, co myslíte?

3. WIDOWMAKER (JC05)-tyto petardy jsou s námi již od úplného  založení eshopu a za tu dobu se dostali do podvědomí všem fanouškům pyrotechniky, nejsou sice nejsilnější ale za cenu kolem 85,- máte 30 kusů petard s velice slušnou ránou, velmi dobrá alternativa ke známým petardám DUMBUM MINI.

4. BOMBVIPER, VIPER WHITE– jsou nejznámější petardy, které  jistě nemusíme představovat. V případě, že nepatříte k milovníkům extrémní hlučnosti, jsou jasnou volbou pro vás. Na našem eshopu je navíc naleznete vždy za zvýhodněnou cenu, což jistě potěší.

5. Pirát s knotem nebo škrtací– legendární pirát nesmí chybět v žádné výbavě, 100kusů petard v balení dokáže zabavit na dlouhou dobu a navíc jsou stále za velmi příznivou cenu, vybírat navíc můžete verzi škrtací nebo s knotem.

Všechny tyto petardy nebo alespoň některé, jistě všichni znáte a nemusíme vám je představovat, pokud by jste však měli zájem dozvědět se o velmi zajímavých petardách, které jsou méně známe, klidně na tento článek ZDE.

Náš TIP.:

Hledáte-li extrémně silné petardy, vyzkoušejte petardy BLACK DEATH, i přes extrémní cenu vás jistě překvapí, před samotným odpálením je však nezapomeňte protřepat 😉