Kluk nebo holka? Odhalení pohlaví miminka s reveal pyrotechnikou

Autor: Michal
26.2.2024

Reveal oslavy se stávají stále populárnějšími a to konečně i v Česku. Hodně z Vás nám napsalo, že byste chtěli koupit pyrotechniku na odhalení pohlaví miminka. My jsme nezaháleli a vybrali jsme pro tebe ty nejlepší produkty.

Reveal párty? Co to vlastně je?

Reveal party je oslava, během které se odhaluje pohlaví nenarozeného dítěte. Rodiče často pověří blízkou osobu, která se ujme organizace celé události. Tato osoba zná pohlaví dítěte a plánuje a připravuje oslavu tak, aby byl moment odhalení pohlaví co nejzajímavější a nezapomenutelný. Na samotné oslavě se rodina a přátelé shromáždí, aby společně oslavili příchod nového člena rodiny.

Během oslavy je pak provedeno odhalení pohlaví miminka a to prostřednictvím různých efektů, jako jsou ohňostroje, dýmovnice, konfety a jiné, které odhalí, zda budou mít holčičku, nebo chlapečka. Nejen pro rodiče je to emocionální okamžik.

Jak vlastně odhalení pohlaví miminka prostřednictvím pyrotechniky funguje? Reveal pyrotechniku prodáváme vždy ve dvou barevných variantách, modré a růžové (červené). Jeden z rodičů, nebo jimi pověřená blízká osoba, nakoupí pyrotechniku v barvě dle pohlaví očekávaného miminka. Zbytek už je jasný – když se na oslavě rozletí modrá pyrotechnika, oznamujete příchod chlapečka. Jak je to v případě vystřelení růžové barvy snad už vysvětlovat nemusíme:)

Reveal párty přináší do oslavy narození dítěte nezapomenutelný zážitek, a to z několika důvodů:

Jedinečný okamžik: Ohňostroj nebo jiné světelné a pyrotechnické efekty dodávají odhalení pohlaví miminka dramatický nádech, který zvyšuje emocionální napětí a radost z tohoto důležitého okamžiku. Rodiče, přátelé a rodina budou mít možnost prožít tento vzrušující moment společně a vytvořit si tak nezapomenutelné vzpomínky.  

Vizuální efekt: Pyrotechnické prvky přinášejí do oslavy narození dítěte vizuální atraktivitu a zábavu, která zaujme všechny přítomné. Barevné výbuchy a světelné show přitahují pozornost a vytvářejí magickou atmosféru, která dodává události jedinečný a nezapomenutelný nádech.

Symbolický význam: Použití pyrotechniky při odhalování pohlaví dítěte symbolizuje začátek nového období v životě rodičů. Ohnivé efekty jsou metaforou plamenů naděje a lásky, které se rozhořívají při příchodu nového člena rodiny.

Proč si koupit Reveal pyrotechniku právě u nás?

Jsme jediní v Česku a na Slovensku, kdo reveal pyrotechniku nabízí ve velké šíři. Můžeš si být jistý, že produkty, které nabízíme, jsou originální a jedinečné a jsou navrženy a vyrobeny s ohledem na nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. 

Na našem e-shopu v kategorii HOLKA NEBO KLUK najdeš široký výběr reveal pyrotechniky různých typů, barev a efektů. Díky naší exkluzivní nabídce pyrotechniky jsme ideální volbou pro ty, kteří chtějí udělat z oslavy narození dítěte nezapomenutelný zážitek.