Kde koupit nejlepší pyrotechniku a petardy?

Autor: Michal
5.4.2023

Stále dumáš, kde koupíš tu nejlepší pyrotechniku? Odpověď je jednoduchá!

Online nákupy z pohodlí domova se staly v poslední době součástí běžného života. I v případě nákupu pyrotechniky ti doporučujeme porozhlédnout se na internetu.

Proč?

Jednoduše proto, že nekupuješ zajíce v pytli. U každého produktu by měl eshop uvádět video, jak daný výrobek bude vypadat po jeho zapálení. Toto ti v kamenném obchodě nikdo nenabídne.

Ať už kupuješ ohňostroj na svatbu nebo hledáš, kde koupit petardy, prskavky, nebo dortové fontány, internet je to pravé místo k nákupu. Můžeš si přehledně porovnat ceny, shlédnout videa a v případě většího nákupu, mít i poštovné zcela zdarma.

Náš eshop nabízí volně prodejnou pyrotechniku kategorií F1, F2 a F3.

Pokud se ptáš, kde koupit petardy F4, u nás je bohužel nenajdeš. Proč? Jedná se o kategorii, která je prodejná pouze na průkaz odpalovače. Nevhodná manipulace s těmito petardami, může mít i fatální následky na zdraví, čí majetku.

Otázku, kde koupit petardy Cobra 8 proto ani nepokládej v žádných facebookových skupinách či podobně. Pokud daný průkaz nevlastníš, bohatě si vystačíš s kategorií F3, která je prodejná od 21 let. V případě, zranění čí jiných škod na majetku, tak předejdeš zbytečným oplétačkám s policií, která se nelegálním prodejem kategorie F4 začala aktivně zabývat.

Pokud máš zájem o naší dětskou pyrotechniku a není ti 15 let, nesplňuješ bohužel věkovou hranici pro prodej pyrotechniky. Nevěš ale hlavu a zajdi za svými rodiči a zeptej se jich, kde koupit bouchací kuličky. Že nevědí? Doporuč jim náš eshop, kde na tomto odkazu můžete společně vybírat produkty z kategorie F1, která je prodejná od 15 let.

Rodiče budou rádi, že si svědomitý a staráš se o své bezpečí. Nezapomeň ale, že odpalovat musíš pouze pod jejich dozorem. Objednávka musí být na jméno rodičů a ti o ní musí hlavně taky vědět.

Pro všechny případy si raději společně přečtěte naše desatero p(o)dpalovače, kde se podrobněji seznámíš se zásadami jak správně pyrotechniku skladovat, odpalovat a jak s ní manipulovat.

Užij se pyrotechniku třeba právě z našeho eshopu. Rádi tě přivítáme v naší #pyrobandě.