Ještě lepší fotky z oslavy?

Autor: Tomáš
9.6.2018

Co by to bylo za oslavu, kdyby z ní nebyly fotky. Lidé se naučili dokumentovat prakticky každou část svého dne a není na tom nic špatného. Vzpomínky jim tak neuvíznou jenom v hlavě, ale také si je mohou přenést na papír. Zejména u těch narozeninových tomu tak často je. Pokud však chcete letošní fotografie z plánovaných oslav posunout na vyšší úroveň, zakomponujte do harmonogramu dne i zábavní pyrotechniku.

Ohňostroje nejsou součástí jen novoročních oslav

Mezi lidmi koluje mylná domněnka, že ohňostroje jsou součástí pouze novoročních oslav. Posíláme je k nebesům ve chvíli, kdy poslední den v roce odbije půlnoc a my se tím pádem přesuneme do roku následujícího. I když tento typ zábavní pyrotechniky vznikl za účelem zahnání zlých duchů, s postupem let se stal nedílnou součástí narozeninových oslav. A právě on je odpovědí na otázku: ,,Jak oživit fotky z oslav?”

Nemusíte kupovat velké ohňostroje, které by musel odpalovat pouze zaučený jedinec, respektive odborník. Můžete vsadit na menší, jež se skládají pouze z několika ran. I tak to bude neskonalá paráda, při níž nejedno srdce zaplesá.

Dýmovnice do ruky či obyčejné prskavky

Ohňostroje však nejsou tou jedinou zábavní pyrotechnikou, která oživí fotky z narozeninových nebo výročních oslav. Tato kategorie je daleko širší a zahrnuje daleko více věcí. Kupříkladu dýmovnice do ruky. Ty se stávají oblíbené hlavně u profesionálních fotografů, kteří touží vnést na fotky trochu barev a nevšednosti. I když mají dýmovnice tendenci barvit, za to, co vnesou na fotky, jednoznačně stojí.

Stejné kouzlo vnesou do fotek také prskavky, po kterých se nemusí sáhnout pouze u štědrovečerního stolu. Když si s nimi oslavenci budou hrát a malovat ve vzduchu, opět tím vznikne nevídaný efekt, díky němuž budou fotky bezkonkurenčně krásné.