Hledáte barevné dýmovnice na focení, které můžete drže v ruce?

Autor: Michal
5.6.2022

Vážení zákazníci, profesionální nebo amatérští fotografové či příznivci kouřových efektů, pokud hledáte barevné dýmovnice do ruky, přední dovozce Klasek trading s.r.o. vyslyšel přání zákazníků a přišel v roce 2019 na trh s novinkou, tou nejsou jak jinak než dýmovnice s rukojetí, které jsou vhodné na focení. Pro bezpečné držení a manipulaci je klasická dýmovnice připevněná k rukojeti, zahřátá dýmovnice pak nepálí, a tím je vhodná právě do ruky, fotograf má tak spoustu času vytvořit magické snímky, které můžete vidět po celém internetu. V neposlední řadě se barevné dýmovnice staly velice populární při focení novomanželských párů, tím můžeme kromě prskavek, které jsou bestsellerem právě kvůli svatebním fotografiím, zaručit ještě větší originalitu fotografií. Dýmovnice jsou velmi žádané právě kvůli jejich bezpečnosti, vybírat můžete ze široké škály barev a tím budou vaše fotografie o to zajímavější, nejlepšího efektu dosáhnete barevným mixem.

K zamyšlení však stojí návod uvedený na těchto dýmovnicích, tam je uvedeno, že dýmovnice nejsou určeny k držení v ruce. Ptáte se tedy, k čemu tyto dýmovnice jsou určeny? Odpověď zní jednoznačně, samozřejmě že k držení v ruce, a tím, že na návodu je napsán přesný opak se výrobce jen chrání proti případným zraněním, ke kterým by mohlo dojít v případě špatného zacházení, či manipulace. 

Na našem eshopu naleznete celkem 7 barev dýmovnic RDP s rukojetí, na přání zákazníku jsme přidali také speciální fialovou dýmovnici s trhací pojistkou, jedná se však o klasickou dýmovnici, u které je nutno dodržovat pokyny uvedené na obale a není primárně určena k držení v ruce. Velkou výhodou těchto dýmovnic s trhací pojistkou je to, že k jejich zapálení není potřeba zapalovač ani oheň. 

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je barevne-dymovnice-na-foceni.jpg.
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je svatebni-foceni-s-dymovnici.jpg.

Závěrem malé poučení. I když jsou tyto barevné dýmovnice maximálně bezpečné a jsou určeny k držení v ruce, dbejte prosím maximální obezřetnosti, přece jen se jedná o pyrotechniku, která je řízená ohňem a ten jak víme, je nekontrolovatelný. Přejeme vám spousty podařených snímků a přikládáme fotografie pro inspiraci.