Druhy zábavní pyrotechniky, které jsou dnes nejvyužívanější

Autor: Tomáš
9.7.2018

Při slavnostních událostech, nebo třeba u focení, se stále častěji využívá zábavní pyrotechnika. Které druhy jsou dnes nejvyužívanější a k čemu je použijete? 

Dýmovnice do ruky pro efektní focení

Chystáte se pořádat svatbu, rodinnou oslavu, setkání s přáteli, nebo vás čeká oslava výročí či narozenin? Dýmovnice do ruky je skvělou proprietou pro focení. Nabízí možnost, jak zaostřit na osoby na fotce. Přitom pozadí celé fotografie zůstává dramatické a na pohled velmi zajímavé. Dýmovnice se používá při focení módních kousků, ale také pro fotky ze svatby nebo z oslavy. Jaké barvy si zvolíte?

Ohňostroje zakončí slavnostní den

Slavnostní tečka za jedinečným dnem. To je ohňostroj, který si lidé nechávají nachystat pro svatbu, oslavu, nebo třeba pro významné životní milníky. Skutečně báječná podívaná, kterou si užijete například za zvuku své oblíbené hudby, je dokonalým prožitkem. Zadívejte se na noční oblohu, osvětlenou krásnými barvami. Možná vám budou hlavou plout příjemné vzpomínky z celého dne. Ohňostroj je krásnou chvílí, příjemným zážitkem.

Je libo skvělá fotka?

Pro večerní focení jsou často používány prskavky. Dovolí vyniknout obličeji, zacílí na efektnost a jedinečný náboj i náladu celého focení. Pokud ještě nevíte, jak své příští fotografie pojmout, zkuste využít večerní tmy. Dejte lidem do rukou prskavky a hra světla a tmy může začít! Právě prskavky se řadí mezi stále oblíbené prvky ze zábavní pyrotechniky. A není se čemu divit. Jejich atmosféra je klidná a hřejivá.

Ohňostroje, dýmovnice do ruky, nebo třeba prskavky dokáží podtrhnout slavnostní ráz dne. Skvěle se hodí nejen pro narozeninové oslavy, ale také pro svatby nebo životní okamžiky, kdy slavíme něco výjimečného. S jejich pomocí dokážete vytvořit úsměv na tvářích všech zúčastněných, a posunout tak zážitek z celého dne o úroveň výš.