Dětská pyrotechnika nejen pro děti

Autor: Michal
30.4.2022

Kategorie F1 je označována jako „dětská pyrotechnika“, je prodejná od 15 let a je ideálním vstupem do světa zábavné či profesionální pyrotechniky. Pyrotechnické efekty této kategorie najdou zalíbení nejenom mezi dětmi ale i dospělými.

Je dětská pyrotechnika opravdu určená pro děti, a jak je to s bezpečností?

Může vaše dítě opravdu bezpečně odpalovat tuto pyrotechniku? Odpověď zní, ano. Dětská pyrotechnika je totiž natolik bezpečná, že kromě popálení zapalovačem při samotném zapalování knotu, nehrozí při dodržení bezpečnostních podmínek žádné riziko. Pyrotechnické efekty, které vytvářejí produkty kategorie F1 totiž obsahují velmi málo pyrotechnické slože, to znamená, že samotné efekty nebudou trvat dlouho, a nebudou ani nijak hlučné, či velkolepé. To je důvod, proč jí mohou odpalovat děti, doporučujeme však mít nad dítětem dozor už jen z proto, že se jedná „o hrátky s ohněm“.

Široký výběr dětské pyrotechniky, ale co vybat? 

Nevíte si rady, které produkty budou těmi pravými pro vstup do světa pyrotechniky? Nechte to jednoduše na nás, právě pro všechny, kteří tak trochu tápou v široké nabídce všeho toho pyrotechnického zboží, jsme připravili Mystery box „Prcek podpalovač“, tento box obsahuje téměř vše, s čím by měl být začínající pyrotechnik seznámen. A aby byl tento mystery box ještě zajímavější, přidali jsme i produkty kategorie F2, které jsou prodejné od 18 let, ale v žádném případě by neměly v tomto boxu chybět.

MYSTERY BOX plný pyrotechniky

Vstup do světa pyrotechnických výrobků

Veškeré výrobky zařazené do kategorie F1   „ dětská pyrotechnika“ jsou velice zábavné a obsahují originální efekty, od létajících motýlů, přes  praskající kuličky,  pískající raketky až po  dýmovničky a další. Lákadlem je hlavně cena těchto výrobků, za relativně málo peněz můžete získat hodiny bezpečné zábavy, kterou ocení nejen děti ale také rodiče. Jedná se tak o ideální vstupní   produkty, které jsou určeny pro seznámení s pyrotechnikou.