Žhavá novinka: konfetový (papírový) ohňostroj

Autor: Michal
12. 8. 2024

Klasický ohňostroj s pořádnými ranami dozajista každý zná, ale už jsi někdy slyšel o konfetovém (papírovém) ohňostroji, který navíc nedělá rámus?

Jedná se o novinku na našem trhu a potěší všechny příznivce životního prostředí, milovníky zvířat a hlavně všechny lidi, kteří rádi oslavují se svými dětmi. Zároveň nebudeš otravovat okolí zbytečně hlučným ohňostrojem.

Co je a jak funguje konfetový (papírový) ohňostroj?

Jedná se o ohňostroj, který je naplněn barevnými papírovými stuhami, který po zapálení vystřelí během 20 sekund do výšky 5-9 metrů mix barevných stuh ve vzdálenosti 10-15m.

Ohňostroj je 100% bezpečný a manipulaci s tímto produktem zvládne každý. Je však důležité dodržet danou bezpečnostní vzdálenost v okruhu výstřelu 6 metrů.

Oproti běžným ohňostrojům by se konfetový ohňostroj neměl používat během deště či silného větru.

A o jaký ohňostroj plný barevných konfet se jedná? Přece o konfetový ohňostroj s názvem SUPER KIDS, který tě osloví svým nápaditým designem a především netradičním použitím při jakékoliv párty a to bez zbytečného rámusu.

Tento ohňostroj rozhodně potěší všechny malé ratolesti a je vhodný na dětskou narozeninovou párty, či oslavu. Tím že vystřeluje několik barevných stuh postupně, máš o zábavu postaráno a děti se se stuhami budou bavit ještě další hodinu navíc.

Ohňostroj spadá do kategorie T1 – prodejné od 18 let a potěší i dospělé osazenstvo.