Žijeme pro zábavní pyrotechniku a ohňostroje

Pojď si s námi vybrat kompaktní ohňostroje, petardydýmovnice a další kulervoucí zábavu...

Sháníš kvalitní pyrotechniku a krásné efekty na Silvestra, narozeniny, svatby, oslavy, focení, nebo prostě jen tak? Paráda, už tu na tebe čekáme! Prohlédni si tisíce špičkových produktů za velmi příjemné ceny. Že trochu tápeš? Jako správní experti v prodeji zábavní pyrotechniky ti s nákupem rádi odborně poradíme. Dokonce ti ohňostroj sestavíme na míru. Zkrátka uděláme vše pro to, aby ti po nákupu na www.PyroSR.cz jiskřily oči spokojeností a ty jsi zářil stejně jako naše ohňostroje.

P.S. Budeme rádi, když nás navštívíš osobně. Prodejnu pyrotechniky i sklad máme v Třinci, odkud expedujeme do České Republiky i Slovenska.
#pyrobanda #nemachrujodpaluj

Huereka - OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

ODPAL NUDU S NAŠÍM PYROBLOGEM

Reveal oslavy se stávají stále populárnějšími a to konečně i v Česku. Hodně z Vás nám napsalo, že byste chtěli koupit pyrotechniku na odhalení pohlaví miminka. My jsme nezaháleli a vybrali jsme pro tebe ty nejlepší produkty. Reveal party je oslava, během které se odhaluje pohlaví nenarozeného dítěte. Rodiče často pověří blízkou osobu, která se ujme organizace celé události.

Každoročně se před Silvestrem objevují názory, že by měla být pyrotechnika zakázána. „Úplný zákaz nikde v okolních zemích není. Mnohá omezení ale vedou k domácí výrobě petard, což přináší řadu tragických incidentů,“ říká Michal z e-shopu pyrosr.cz. Kromě prodeje se obchod specializuje také na osvětu, jak s pyrotechnikou nakládat a jak ji správně odpalovat. Tradičně...

Hledáš ty nejlepší produkty v katerogii petardy a nevíš, které vybrat? V tomto článku ti představíme 5 nejprodávanějších a nejlepších petard a vysvětlíme ti, proč právě tyto petardy patří mezi ty nejlepší, které na našem e-shopu nabízíme. Petardy BLACK DEATH 4ks Petardy Black death jsou to nejsilnější, co na našem e-shopu najdeš. Sílou připomínají staré...